perjantai 29. elokuuta 2008

Palautetta palautekanavaan

Jätin seuraavanlaisen ehdotuksen YTV:n kevyen liikenteen reittioppaan palautelaatikkoon...

---CLIP---

Hei,

Olemme muutamien pyöräilyaktiiviystävieni kanssa ideoineet sellaista palautekanavaa, jossa eri ihmisten antama palaute näkyisi muille käyttäjille (toki moderoinnin jälkeen, ettei rivoudet pääse julki).

On täysin ymmärrettävää, ettette pysty sähköpostitse vastaamaan kaikkeen saamaanne palautteeseen, mutta jos edes antamani palaute jäisi johonkin julkisesti näkyviin, saisin vahvemman luottamuksen tunteen, että joku on edes lukenut sen. Toisaalta samasta asiasta ei tarvitsisi nillittää, mistä jo 10 muuta on antanut palautetta (niin, olisihan se pyörätie Tukholmankadulla erittäin mukava).

Saattaisimme jopa harkita kyseisen systeemin pystyttämistä omin voiminemme, mutta tällöin olisi erittäin mielenkiintoista voida käyttää reittioppaan karttoja. Toki avoimeen käyttöön annetulla Googlemaps-systeemillä saa saman aikaan, mutta yleisön luottamusta reittioppaan imago varmasti lisäisi.

Ystävällisin terveisin: Antti Poikola

sunnuntai 24. elokuuta 2008

Kaupunkifillari kulkee Helsingissä

Hei! Tämä on Helsingin vihreiden pyöräilytyöryhmän blogi.

Olemme pyöräilykulttuurin puolestapuhujia. Autamme poliitikkoja tekemään pyöräilyn kannalta fiksuja päätöksiä. Osallistumme erilaisiin pyöräilytapahtumiin ja järjestämme niitä aika ajoin itsekin.

Meillä ei vielä ole kaikkea maailman pyöräilyviisautta hallussa. Heitä siis oma panoksesi kommentoimalla.